Американці прощатимуться із Бушем-старшим у Вашингтоні

Американці прощатимуться із Бушем-старшим у Вашингтоні

Укрінформ
Літак, який перевозив тіло 41-го президента США Джорджа Буша-старшого зі штату Техас, прибув у другій половині дня понеділка до бази ВПС США "Ендрюс" під Вашингтоном.

Звідти труну перевезуть в головну будівлю Конгресу, де відбудеться прощання людей з колишнім главою Сполучених Штатів, повідомило інформагентство AP.

"Джордж Буш-старший повернувся востаннє до Вашингтона в понеділок, після чого попрямує до Капітолію, де (труна з його тілом – ред.) буде виставлена для публічного прощання, щоб нація могла віддати належне 41-му президенту за весь час його служби", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Пес супроводжуватиме труну Буша-старшого з Техасу до Вашингтона

Під час прощання в Техасі, перед вильотом літака з тілом колишнього президента, на його честь був здійснений салют почесті з 21-ї гармати.

Як повідомляв Укрінформ, 41-й президент США й батько 43-го президента Джордж Буш-старший пішов з життя минулої п'ятниці у віці 94 років після тривалої хвороби. Свою службу нації він розпочав пілотом ВПС США під час Другої світової війни. Він також був посланцем США до Китаю, віце-президентом і президентом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-