Меркель зустрінеться з Путіним в Аргентині попри запізнення

Меркель зустрінеться з Путіним в Аргентині попри запізнення

Укрінформ
Зустріч канцлера ФРН Ангели Меркель з російським президентом Володимиром Путіним відбудеться попри запізнення німецької делегації на відкриття саміту "Великої двадцятки".

Про це поінформувала в п'ятницю на брифінгу представниця федерального уряду Мартіна Фітц, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується зустрічі з Путіним, вона відбудеться завтра вранці, як планувалося", - сказала речниця.

Час інших двосторонніх зустрічей спробують скоригувати на місці.

Фітц також зазначила, що Меркель дуже вдячна капітану та екіпажу за їхні професійні дії. Загрози пасажирам на борту літака "Конрад Аденауер" не було, запевнила вона.

Офіційний представник Міноборони зазначив, що проблема була спричинена несправністю "деталі електроніки", кримінальної складової в цій справі немає. Він також сказав, що назад із Буенос-Айреса урядову делегацію забере інший літак ВПС ФРН.

Читайте також: Трамп скасував зустріч із Путіним

Як повідомлялось, напередодні ввечері через несправність урядового літака канцлер Німеччини Ангела Меркель була змушена перервати політ в Аргентину на саміт G20. У небі над Нідерландами екіпаж лайнера Airbus прийняв рішення повернути назад в Німеччину. Літак канцлера вдало сів у Кельні в аеропорту імені Конрада Аденауера.

Фото: www.t-online.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-