WP: Іванка Трамп вела службове листування через особистий е-mail

WP: Іванка Трамп вела службове листування через особистий е-mail

Укрінформ
Дочка і радниця президента США Іванка Трамп вела службове листування через особисту електронну пошту, чим порушила правила.

Про це повідомляє газета The Washington Post.

"Іванка Трамп в минулому році відправила сотні листів помічникам Білого дому, чиновникам уряду та власним асистентам, використовуючи особисту пошту", - йдеться у повідомленні.

За даними видання, про це стало відомо в 2017 році. Іванка Трамп з особистої пошти часто відправляла листи, в яких йшлося про роботу в Білому домі.

Речник адвоката дочки президента Абб Лоуелл заявив Білому дому, що його підзахисна "іноді" відправляла листи з особистого облікового запису до тих пір, поки їй не сказали, що це заборонено. За його словами, в жодному з повідомлень, які вона відправила, не було конфіденційної інформації.

Читайте також: Радники Трампа теж користувалися особистою поштою по роботі

Як повідомлялося раніше, у 2016 році під час передвиборної кампанії батько Іванки Дональд Трамп звинуватив свою суперницю на виборах президента США Гілларі Клінтон у використанні особистої електронної пошти в службових цілях в період роботи держсекретарем в 2009-2013 роках. В результаті ФБР почало розслідування цієї справи, але в липні 2016 року припинило його без висунення офіційних обвинувачень.

Фото: ndtv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-