Рятувальники знайшли фюзеляж на місці катастрофи Boeing-737

Рятувальники знайшли фюзеляж на місці катастрофи Boeing-737

Укрінформ
Пошуково-рятувальні загони Індонезії, судячи з усього, виявили фюзеляж літака Boeing 737, який зник 2 дні тому над морем майже відразу після вильоту з аеропорту Джакарти.

Про це повідомляє гонконгське видання South China Morning Post.

«Фюзеляж літака Lion Air, що розбився, можливо, виявлений», - пише видання з посиланням на главу збройних сил Індонезії.

Понівечену деталь корпусу (підтвердити, що це саме фюзеляж, ще належить) вдалося знайти за допомогою сонорних технологій. Влада «дуже сильно вірить», що вона належить саме Boeing 737-MAX рейсу JT610 і тепер вони знають місце аварії.

Наразі водолази обстежують дно на глибині 30-40 метрів в надії знайти чорні ящики.

Читайте також: Катастрофа Boeing-737: стало відомо, що спричинило падіння

На місці ймовірної катастрофи вже зібрані 48 мішків з останками і фрагментами тіл.

Всього на борту знаходилися 189 пасажирів і членів екіпажу. У середу має відбутися зустріч представників компанії Boeing з керівництвом Lion Air.

Індонезія хоче перевірити всі наявні в її повітряному флоті Boeing 737 Max, які почали виконувати польоти всього кілька місяців тому.

Як повідомляв Укрінформ, пасажирський літак Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air розбився після вильоту з аеропорту Джакарти. Літак впав у море біля острова Ява в районі провінції Західна Ява. На його борту перебувало 189 осіб, і найімовірніше, всі вони загинули.

Фото: Xinhua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-