Російський журналіст, якого побили у день ВДВ, наклав на себе руки

Російський журналіст, якого побили у день ВДВ, наклав на себе руки

Укрінформ
У Москві вчинив самогубство журналіст НТВ Микита Развозжаєв, що став широко відомим після того, як у 2017 році його ударили по обличчю під час прямого включення у пропагандистському сюжеті НТВ на День ВДВ.

Про це повідомляє видання «Взгляд-Инфо» з Саратова, звідки родом загиблий.

«Сьогодні вранці у Москві виявлено тіло колишнього саратовського журналіста, 25-річного кореспондента НТВ Микити Развозжаєва. Трагічну новину підтвердив директор ГТРК «Саратов» Дмитро Петров(Развозжаєв працював у холдингу до 2016 року - ред.)», - говориться у повідомленні.

Развозжаєв перед смертю залишив пост у російській соцмережі, в якому попросив пробачення у батьків. Пізніше його сторінку закрили для сторонніх користувачів. 

Развозжаєв став широко відомий рік тому, в серпні 2017 року, коли його ударили по обличчю під час прямого включення в пропагандистському сюжеті телеканалу НТВ «Расплескалась синева» з московського Парку Горького, де проходило традиційне мілітаристське святкування Дня ВДВ. Поліція затримала хулігана, що знаходився в нетверезому стані, Олександра Орлова. У результаті його засудили до шести місяців виправних робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-