CNN назвав ім'я чоловіка, який підозрюється у

CNN назвав ім'я чоловіка, який підозрюється у "поштовому тероризмі"

Фото
Укрінформ
Телеканал CNN оприлюднив ім'я та фото чоловіка, який був заарештований у зв'язку з підозрою в надсиланні саморобних вибухових пристроїв відомим політичним діячам і медіа у США.

Відповідне повідомлення розміщено на сайті телеканалу.

"Чоловік, заарештований у зв'язку з підозрілими пакетами – Сезар Сайок", - зазначається в дописі із посиланням одразу на кілька співробітників правоохоронних органів США.

Зазначається також, що раніше цей чоловік не фігурував у списках Секретної служби, яка забезпечує охорону перших осіб держави.

Читайте також: У США затримали підозрюваного в "поштовому тероризмі"

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю федеральні органи США затримали в штаті Флорида чоловіка у зв'язку з відправкою вибухонебезпечних пакетів. Загалом протягом тижня правоохоронці виявили щонайменше 12 пакунків із саморобними бомбами, адресованих відомим американським політичним діячам та медіа. Серед адресатів – колишні президенти США Клінтон і Обама, екс-віце-президент Байден, відомий фінансист Джордж Сорос, актор Роберт Де Ніро, колишні керівники ЦРУ і Національної розвідки, ряд сенаторів і конгресменів. Усі адресати відомі своєю критикою адміністрації чинного президента США.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-