У Флориді ФБР обшукало поштову службу через пакунки з вибухівками

У Флориді ФБР обшукало поштову службу через пакунки з вибухівками

Укрінформ
ФБР та поліція обшукали приміщення пошти у місті Опа-Лока у Флориді, звідки могли надіслати вибухові пристрої на адреси відомих політиків.

Про це повідомляє The Guardian.

«Підрозділи саперів та кінологів приєдналися до ФБР, які оглядають поштовий центр в Опа-Лока», - йдеться у повідомленні.

За словами міністра внутрішньої безпеки США Кірстен Нільсен, деякі пакунки з вибухівками надіслали поштою та їх могли відправити з Флориди.

Як зазначає видання, в четвер ФБР також вивчало самі пристрої, які надіслали колишньому віце-президенту США Джо Байденові та актору Роберту де Ніро. 

За інформацією ФБР, в Делавері перехопили два пакети для Байдена, ще один - в офісі Роберту де Ніро в Нью-Йорку. Слідчі сказали, що вони такі ж, як і відправлені пакунки екс-президенту США Бараку Обамі та іншим демократам.

Як повідомлялося, у вівторок і середу американські правоохоронці виявили кілька підозрілих вибухових пристроїв, розісланих на адреси відомих політичних діячів. Крім того, подібні пакунки були надіслані в редакцію телеканалу CNN у Нью-Йорку, а також в офіси американських конгресменів і сенаторів.

Читайте також: У США відомим діячам розіслали щонайменше 10 саморобних бомб

Жодна з бомб не вибухнула і ніхто не постраждав.

Секретна служба США і ФБР займаються розслідуванням кожного випадку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-