Стрілянина на телеканалі Fox-5 у США: є поранений

Стрілянина на телеканалі Fox-5 у США: є поранений

Укрінформ
Принаймні, один чоловік отримав вогнепальне поранення внаслідок інциденту, який стався в понеділок на телевізійній станції Fox-5 у Вашингтоні через спробу несанкціонованого проникнення і будівлю.

Про це повідомило американське центральне видання The Washington Post із посиланням на правоохоронні органи.

"Одна людина отримала вогнепальне поранення в вестибюлі телевізійної станції Fox-5 на північному заході Вашингтона в понеділок", - цитує видання повідомлення поліції Округу Колумбія.

Відомо, що постраждалий – чоловік, однак інформація про стан його здоров'я офіційно поки не уточнюється. Стрілянина відбулася близько 15-ї години за місцевим часом на телестанції на Вісконсін-авеню.

Тим часом, репортер телеканалу Fox 5 Ліндсі Вотс повідомила на своєму твітері, що охоронець "вистрелив у чоловіка, який намагався несанкціоновано потрапити в будівлю". Вона також написала, що постраждалий залишався у свідомості, коли його забирала карета швидкої допомоги.

Читайте також: У Флориді сталася стрілянина на вулиці: шестеро поранених

За словами іншого журналіста Fox 5, Евана Ламберта, поліція заспокоїла персонал телеканалу, підтвердивши, що "постійної загрози немає".

Тим часом, правоохоронці проводить розслідування інциденту. За попередньою інформацією, чоловік не досяг ньюзрума телеканалу, розташованого вглибині будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-