Трамп закликає демократів негайно створити нове імміграційне законодавство

Трамп закликає демократів негайно створити нове імміграційне законодавство

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому звернувся до лідерів Демократичної партії в Конгресі з пропозицією "менше ніж за годину" створити нове імміграційне законодавство замість нинішніх правил, які, на думку Трампа, недостатньо захищають США від нелегалів.

Відповідний заклик президент розмістив у суботу на офіційній сторінці в мережі Twitter, повідомляє Укрінформ.

"Якщо демократи припинять бути обструкціоністами і об'єднають зусилля, ми зможемо написати й узгодити нові імміграційні закони менше ніж за одну годину. Подивіться на непотрібний біль і страждання, які створює це (розбіжність партійних поглядів – ред.). Подивіться на жахи, що відбуваються на кордоні", - зауважив Трамп.

Глава Білого дому також закликав лідера демократів у Сенаті Чака Шумера й очільницю демократичної меншості Ненсі Пелосі зв'язатися з ним із цього питання телефоном. "Чак і Ненсі, зателефонуйте мені!"- зазначив президент.

Ще в період перед виборами Дональд Трамп закликав посилити обмеження в міграційній політиці, що стало одним із головних гасел його програми, підтриманих республіканським електоратом. Після обрання президент Трамп неодноразово ініціював зміни до чинного порядку пропуску мігрантів на територію США, які згодом були скасовані в судовому порядку.

Читайте також: Поліція Мексики зупинила караван мігрантів, що прямував до США

Тим часом, останніми днями ситуація загострилась у зв'язку з повідомленнями про так званий "Марш мігрантів". За інформацією ЗМІ, тисячі людей з країн Центральної Америки прямують до США з метою перетнути кордон і оселитися в цій країні нелегально. За останніми повідомленнями, "караван" мігрантів був зупинений у Мексиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-