Усі сили кинуті на розкриття вбивства журналістки Вікторії Маринової - глава МВС Болгарії

Усі сили кинуті на розкриття вбивства журналістки Вікторії Маринової - глава МВС Болгарії

Укрінформ
Практично всі сили МВС Болгарії займаються розкриттям вбивства журналістки Вікторії Маринової. 

Про це заявив міністр внутрішніх справ Младен Маринов під час прес-конференції в місті Русі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. 

«Увесь потенціал МВС зайнятий пошуками вбивці журналістки Вікторії Маринової. Ми розглядаємо усі версії вбивства. На жаль, поки немає підозрюваних за цією справою. Спеціально створена група фахівців Інституту психології працює над складанням психологічного профілю злочинця», - зазначив Маринов.  

Генеральний прокурор Болгарії Сотир Цацаров заявив, що «слідчі вже мають результати ДНК-експертизи і результати інших проведених експертиз». 

Генпрокурор закликав працюючих у цій справі слідчих бути особливо обережними із заявами, оскільки будь-яке необережно сказане слово може негативно вплинути на хід розслідування, що проводиться.  

Читайте також: Уряд Болгарії повинен покарати вбивць журналістки - Єврокомісія

Як повідомляв Укрінформ, жорстоке вбивство журналістки Вікторії Маринової сталося в болгарському місті Русі. Тіло жертви було виявлено неподалік від міста, у важкодоступному місці на березі Дунаю. Вікторія Маринова була директором одного з місцевих телеканалів і займалася журналістським розслідуванням корупційних схем з відмивання європейських фондів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-