Вибух у багатоповерхівці Кишинева: троє загиблих

Вибух у багатоповерхівці Кишинева: троє загиблих

Відео
Укрінформ
У столиці Молдови в результаті вибуху в багатоповерховому будинку в житловому комплексі Ришканівка загинули троє людей, ще шестеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

Інформацію про це підтвердили в Генеральному інспектораті з надзвичайних ситуацій при МВС Молдови, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"У результаті вибуху, який стався у суботу пізно ввечері в одному з багатоповерхових будинків сектора Ришканівка, були зруйновані квартири на чотирьох поверхах. На місці вибуху загинули жінка і неповнолітня дитина, їхні тіла рятувальники знайшли під завалами, а 77-річний чоловік помер у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Для усунення наслідків вибуху було задіяно 16 екіпажів рятувальників і пожежників.

Причини вибуху встановлюють на місці події криміналісти та співробітники правоохоронних органів. З постраждалими від вибуху і родичами загиблих працюють бригади психологів.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу пізно ввечері, 6 жовтня, в житловому будинку в Кишиневі стався потужний вибух. За попередньою інформацією, на одному з поверхів 16-поверхового будинку вибухнув газовий балон. За даними поліції, будинок не підключений до мережі центрального газопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-