Дуду

Дуду "повалив на землю" фотошоп його знімка з Трампом

Фото
Укрінформ
Президент Польщі Анджей Дуда пожартував з президента США Дональда Трампа, розмістивши перероблене спільне фото.

Фото опубліковане на офіційній сторінці президента Польщі у Twitter.

На ньому президентів замінено місцями: Дуда сидить за робочим столом американського президента, а Трамп стоїть біля нього.

"Мені пишуть, що учорашня перемога "біло-червоних" у півфіналі чемпіонату світу з волейболу (в неділю чоловіча збірна з волейболу стала чемпіоном світу - ред.) призвела до повороту у відносинах Польща-США. На доказ цьому мені прислали це фото", - написав Дуда, додаючи, що воно "повалило його на землю".

18 вересня Трамп оприлюднив фото підписання декларації з Дудою.

Як відомо, у Польщі активне обговорення у ЗМІ та критику опозиції викликало офіційне фото підписання нещодавно у Вашингтоні президентами США та Польщі декларації про стратегічне співробітництво. На суперечливій фотографії, яку розповсюдив Білий дім, президент Трамп підписує угоду сидячи за своїм столом в Овальному кабінеті, а Дуда - стоячи біля нього збоку. Опозиція називала таке фото приниженням глави польської держави.

Читайте також: Дуда продовжує користуватися найбільшою підтримкою поляків

В інтерв'ю виданню wSieci Дуда згодом пояснив, що його розмова з Трампом у Білому домі затягнулася і вони вирішили не переходити до іншої зали для підписання цього документу, а зробити це у тому ж кабінеті без зайвого зволікання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-