У Копенгагені через спецоперацію поліції закрили мости і зупинили пороми

У Копенгагені через спецоперацію поліції закрили мости і зупинили пороми

Укрінформ
У столиці Данії Копенгагені поліція проводить масштабну операцію, під час якої був зупинений рух поромів та закриті кілька мостів.

Про це повідомляє AFP.

"Сотні поліцейських беруть участь у масштабній операції в районі Копенгагена, через що був призупинений рух поромів і закриті кілька мостів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рух автомобільного і залізничного транспорту на мосту Ересунн, що з’єднує Данію та Швецію, був припинений близько о 12.00. Рух поромів до Швеції і Німеччини також був припинений. Крім того, був закритий міст Великий Бельт між великими островами Фюн і Зеландія. Згодом їх відкрили, однак це спричинило затримку руху, і тисячі пасажирів весь цей час мусили чекати на станціях, у тунелях та на дорогах.

Читайте також: Відбивали "викрадену дитину": у Києві на пасажирів маршрутки напали зі зброєю

Поліція Копенгагена повідомила, що розшукує автомобіль Volvo з шведською реєстрацією, в якому перебувають троє людей, "причетних до серйозних злочинів".

"Я провів 41 рік у поліції Данії і ніколи не бачив настільки масштабної операції", - зауважив колишній голова оперативного відділу Служби безпеки і розвідки Данії Ганс Йорген Боннішсен.

Фото: The Local Denmark

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-