Потерпілий відвідувач ресторану у Солсбері перебуває у критичному стані — ЗМІ

Потерпілий відвідувач ресторану у Солсбері перебуває у критичному стані — ЗМІ

Укрінформ
Чоловік, якому в неділю стало зле в ресторані Prezzo у британському Солсбері, перебуває в критичному стані.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

"40-річний чоловік, який знепритомнів у Солсбері під час вечері з супутницею, на сьогодні перебуває у критичному, але стабільному стані", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, попри те, що поліція виключила можливість отруєння відвідувачів ресторану нервово-паралітичною речовиною "Новічок", правоохоронні органи продовжують перевіряти можливість навмисного отруєння потерпілої пари - чоловіка і жінки віком близько 40 і 30 років, ймовірно росіян.

Читайте також: Нездужання відвідувачів ресторану в Солсбері не пов'язано з "Новічком" - поліція

"Хоча нам і вдалося швидко виключити наявність "Новічка", ми продовжуємо проводити аналізи, щоб зрозуміти, чи контактувала пара із чим-небудь, що могло спричинити погіршення їхнього стану, і що це могло бути", - сказав сержант поліції графства Вілтшир Джонатан Дейвіс-Бейтмен.

Як повідомлялося, 16 вересня під час вечері у ресторані Prezzo в Солсбері стало зле чоловікові й жінці.

Британські ЗМІ підкреслювали, що Prezzo розташований приблизно за 300 метрів від ресторану Zizzi, де колишній агент Сергій Скрипаль обідав із дочкою Юлією в день їхнього отруєння.

5 вересня поліція Великої Британії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні Скрипалів. За даними британських правоохоронців, це працівники російської військової розвідки Олександр Петров і Руслан Боширов.

Також стало відомо, що поліція Великої Британії розшукує ще двох осіб, які підозрюються у сприянні Петрову і Боширову в отруєнні Скрипалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-