Манафорт може піти на угоду зі слідством - ЗМІ

Манафорт може піти на угоду зі слідством - ЗМІ

Укрінформ
Колишній глава передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт попередньо погодився на операцію з спецпрокурором Робертом Мюллером, який веде розслідування можливих зв'язків команди Трампа з Москвою.

Про це повідомляє ABC News з посиланням на джерела, знайомі з переговорами.

За даними телеканалу, про операцію може бути оголошено цієї п'ятниці в суді. Проте залишається невідомим, чи погодився Манафорт співпрацювати з командою Мюллера або ж угода передбачає лише визнання провини.

"Манфорт і його адвокати більше чотирьох годин у четвер спілкувалися з прокурорами з команди Мюллера. Чорний позашляховик з командою адвокатів Манафорта був помічений в четвер вранці на під'їзді до чорного входу будівлі, де базується команда Мюллера", - зазначає телеканал.

Читайте також: Манафорт може визнати провину, щоб не відкрили ще одну справу - Bloomberg

Представник Манафорта і представник офісу спецпрокурора відмовилися від коментарів, додає телеканал.

Як відомо, Пол Манафорт, колишній керівник передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа, минулого місяця був звинувачений федеральним судом штату Вірджинія у фінансових злочинах, включаючи участь у змові з метою відмивання коштів. Також він звинувачується в перешкоджанні правосуддю і відмові від реєстрації як іноземний агент.

Фото: АР

Фото на першій сторінці: Flickr / Michael Thielen

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-