Трамп заявив, що може долучитися до розслідування проти Клінтон

Трамп заявив, що може долучитися до розслідування проти Клінтон

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що може підключитися до розслідування справи проти його опонентки на виборах Гілларі Клінтон щодо використання її електронної пошти з робочою метою.

Про це глава Білого дому написав у Twitter.

“Вийшла важлива стаття про те, що ФБР ігнорувало десятки тисяч електронних листів продажної Гілларі, багато з яких дуже погані. Також надавалася помилкова інформація про вибори. Я впевнений, що скоро ми розберемося до кінця у всій цій корупції. У якийсь момент мені, можливо, доведеться залучитись!” — написав Трамп.

Він також наводить дані про те, що ФБР вивчило лише три тисячі з 675 тисяч електронних листів, тобто менше 1% листів, які були виявлені.

Як відомо, скандал у зв'язку з електронним листуванням Клінтон спалахнув у березні 2015 року. З'ясувалося, що вона, коли була держсекретарем, проти встановлених вимог вела службове листування з особистого облікового запису.

Читайте також: Трамп назвав свою "єдину помилку" на президентських виборах

Влітку 2016 року глава ФБР Джеймс Комі оголосив, що Клінтон проявила надзвичайну недбалість, але ознак злочинного умислу в її діях немає. Проте наприкінці жовтня глава ФБР відправив у Конгрес повідомлення, що виявлено нові листи Клінтон, і він розпочинає нову перевірку.

За два дні до виборів Комі повідомив Конгрес про те, що після вивчення листів Клінтон відомство, як і раніше, не вважає за необхідне висувати їй обвинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-