Трамп назвав фейковим розслідування Мюллера щодо РФ

Трамп назвав фейковим розслідування Мюллера щодо РФ

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп у неділю знову виступив з позицією, що розслідування спецпрокурора Мюллера відносно втручання Росії у вибори в США, є "фейковим" та грунтується на сумнівних доказах.

Про це він написав на офіційній сторінці у Twitter, повідомляє Укрінформ. 

"Боб Мюллер, чи це не ваше розслідування, яке базується на фейковому досьє, оплаченому Гілларі (Клінтон – ред.) та зібраному людиною, яка ненавидить Дональда Трампа й обманула спеціальний суд FISA (з питань контролю діяльності служб зовнішньої розвідки – ред.)?" – написав Трамп у своєму Твітері, цитуючи слова колишньої судді й нині ведучої на телеканалі Fox News Жанін Пірро. 

"Боб, я дійсно думаю, що настав час відмовитися від твого фейкового розслідування. "Ніякої змови!"- додав нинішній глава Білого дому.

Читайте також: Манафорту надали кредит у $16 мільйонів в обмін на посаду в уряді Трампа - свідок

Нагадаємо, офіс спецпрокурора Мюллера продовжує активно розслідувати справу щодо втручання Росії в президентську кампанію та можливу змову команди Дональда Трампа з росіянами. Одним із останніх важливих зрушень розслідування став суд над колишнім керівником кампанії Трампа Полом Манафортом, якого звинувачують у фінансовому шахрайстві, незаконному лобіюванні, корупційних зв'язках з олігархами, пов'язаними з РФ. Прокурори намагаються довести суду присяжних, що людина, яка мала сумнівні зв'язки за кордоном, у тому числі з російськими олігархами, наближеними до Кремля, керувала компанією кандидата в президенти США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-