Індонезія здригається від потужного землетрусу: загиблих вже 19, 50 — поранені

Індонезія здригається від потужного землетрусу: загиблих вже 19, 50 — поранені

Укрінформ
Унаслідок потужного землетрусу в Індонезії на острові Ломбок загинуло щонайменше 19 людей і понад 50 осіб поранено.

Про це повідомляє DW.

"За останніми даними, 19 померлих у лікарні Танджунга", - поінформував представник рятувальників міста Матарам, додавши, що серед загиблих є дитина.

За його словами, травми дістали 52 людини. Окрім того, зруйновано багато будинків. Землетрус змусив багатьох людей залишити свої домівки.

Читайте також: На індонезійському острові Ломбок стався землетрус, є небезпека цунамі

Раніше повідомлялося про трьох загиблих унаслідок землетрусу магнітудою 7, що стався на індонезійському острові Ломбок. Його епіцентр був розташований за 18 кілометрів на північний схід від району північний Ломбок на глибині приблизно 15 кілометрів. Після першого струсу були зафіксовані ще близько 20 підземних поштовхів.

Геологічна служба США попередила про можливість цунамі, але потім скасувала попередження. Місцеве управління з ліквідації наслідків стихійних лих закликало мешканців острова триматися подалі від прибережних районів та берегів річок.

Це вже другий за останній тиждень землетрус на острові Ломбок. 29 липня там був зафіксований землетрус магнітудою 6,4. Тоді загинули 16 людей, ще близько 160 осіб дістали поранення. Сотні будинків були зруйновані та пошкоджені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-