Австралія допоможе Греції у відновленні після пожеж

Австралія допоможе Греції у відновленні після пожеж

Укрінформ
Уряд Австралії надасть Греції допомогу у проведенні відновлювальних робіт на постраждалих від пожеж територіях поблизу Афін.

Про це повідомляє прес-служба МЗСіТ Австралії.

“Ми готові підтримати Грецію в її зусиллях з відновлення, спираючись на наш досвід руйнівних внутрішніх пожеж”, - йдеться у спільній заяві прем’єр-міністра Австралії Малкольма Тернбулла та міністра закордонних справ Джулі Бішоп.

Читайте також: У Греції затримали підозрюваного в підпалах лісу

Зокрема Австралія відправить 10 членів групи реагування на надзвичайні ситуації з пожежних і рятувальних служб штатів Новий Південний Вельс та Вікторія. Ця робоча група займатиметься оцінкою руйнувань, завданих пожежею, у постраждалих районах.

Підтримувати роботу цієї команди будуть співробітники з реагування на кризові ситуації МЗСіТ та Служби надзвичайних ситуацій Австралії, які допоможуть Греції спланувати і скоординувати зусилля з відновлення.

Читайте також: Лісові пожежі в Греції: ідентифіковано тіла 76 загиблих

Як повідомлялося, пожежі в Греції розпочалися 23 липня. Ситуацію з гасінням вогню ускладнював сильний вітер, швидкість якого сягала 80 кілометрів на годину. За останніми даними під час масштабних пожеж загинули 88 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-