У Лукашенка спростовують чутки про інсульт

У Лукашенка спростовують чутки про інсульт

Укрінформ
Речниця президента Білорусі Наталія Ейсмонт заперечила повідомлення ЗМІ про те, що Олександр Лукашенко госпіталізований з інсультом.

Про це повідомляє у вівторок Радіо Свобода.

«Я можу прокоментувати тільки так, що це повна нісенітниця... Я навіть не розумію, звідки вони це все взяли. В суботу в Олександра Григоровича була велика зустріч із керівництвом китайської корпорації CITIC Group. Це була публічна зустріч. Одне слово – нісенітниця – і більше нічого коментувати не буду. Олександр Григорович перебуває абсолютно в робочому режимі», – сказала прес-секретар президента Білорусі.

Як зазначається у повідомленні, про хворобу білоруського лідера 30 липня першим повідомив російський анонімний Telegram-канал «Незыгарь», який спеціалізується на політичних «зливах», а потім український сайт Dsnews.ua. У публікації останнього зазначалося, що Олександр Лукашенко від 28 липня не з’являвся на публічних заходах. А 26 липня він повинен був приїхати в Гомель, однак візит не відбувся.

Читайте також: У Білорусі пропонують карати ЗМІ за фейкові новини

Як відомо, Лукашенко є президентом Білорусі від 1994 року. Правозахисники стверджують, що Лукашенко утримує владу шляхом придушення інакомислення і потенційних опонентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-