У Сербії страйкують адвокати після вбивства захисника Мілошевича

У Сербії страйкують адвокати після вбивства захисника Мілошевича

Укрінформ
У Сербії адвокати оголосили тижневий страйк через убивство відомого адвоката Драгослава Огняновіча, який раніше захищав у суді колишнього сербського лідера Слободана Мілошевича.

Про це повідомляє AP.

"У неділю в Сербії адвокати оголосили тижневий страйк через убивство відомого адвоката Драгослава Огняновіча, який входив до команди захисників колишнього сербського лідера Слободана Мілошевича на Міжнародному трибуналі для колишньої Югославії" , - йдеться у повідомленні.

Сам страйк розпочинається у понеділок. 

Водночас, в Асоціації адвокатів Сербії також заявили, що запропонують винагороду за інформацію про вбивство Огняновіча.

Зазначається, що 56-річний Огняновіч був убитий в суботу ввечері біля свого будинку в Белграді. Під час стрілянини також був поранений його 26-річний син.

Як повідомили у поліції, нині правоохоронці "інтенсивно" проводить пошуки убивці.

Читайте також: У Сербії вбили відомого адвоката

У сербських ЗМІ припустили, що вбивство Огняновіча ймовірно пов'язане з останньою серією розправ у мафіозному середовищі, які відбулися на тлі тривалої війни між злочинними угрупованнями в Сербії та сусідній Чорногорії.

Як повідомлялося, в суботу в Белграді застрелили відомого сербського адвоката Драгослава Огняновіча, який захищав у Гаазькому трибуналі колишнього сербського лідера Слободана Мілошевича, обвинуваченого у військових злочинах.

Фото: АР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-