Трамп готовий приїхати до Москви на запрошення Путіна - Білий дім

Трамп готовий приїхати до Москви на запрошення Путіна - Білий дім

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп готовий приїхати з візитом до Москви на запрошення російського президента Володимира Путіна.

Про це сказала прес-секретар Білого дому Сара Сандерс після того, як раніше у п'ятницю Путін заявив, що готовий їхати до Вашингтона та запросив президента Трампа до Москви, повідомляє "Голос Америки".

За словами Сандерс, Трамп відкритий до того, щоб отримати офіційне запрошення, й очікує на візит Путіна до США наступного року.

Зазначається, що прес-секретар адміністрації президента не згадала про розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо російського втручання в американські вибори 2016 року.

Читайте також: Трамп зустрінеться з Путіним восени, переговори вже розпочались

Саме розслідування Мюллера у середу радник Білого дому з питань нацбезпеки Джон Болтон назвав причиною відтермінування наступної зустрічі: "Президент вважає, що наступна двостороння зустріч з президентом Путіним має відбутись коли закінчиться "полювання на російських відьом". Тому ми погодились, що це відбудеться в наступному році".

Як повідомляв Укрінформ, після зустрічі президентів Трампа і Путіна в Гельсінкі 16 липня Білий дім повідомив, що американський лідер запросив російського колегу відвідати Вашингтон восени. Після цього адміністрація Трампа зазнала жорсткої критики, в тому числі з боку однопартійців у Конгресі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-