Криваві теракти в Пакистані: кількість жертв збільшилася до понад 130 осіб

Криваві теракти в Пакистані: кількість жертв збільшилася до понад 130 осіб

Укрінформ
13 липня в Пакистані, де після арешту зміщеного прем'єр-міністра Наваза Шаріфа посилилася напруженість, в результаті двох вибухів смертників щонайменше 133 осіб загинули, понад 230 були поранені.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

В результаті першого теракту п'ятеро людей загинули і не менше 32 були поранені в результаті вибуху, спрямованого проти кандидата на виборах.

Читайте також: У Пакистані під час передвиборного мітингу стався вибух, є загиблі

Під час другого нападу терорист-смертник привів в дію вибуховий пристрій поблизу колони демонстрантів біля південно-західного міста Кветта, столиці провінції Белуджистан. У цьому інциденті загинули щонайменше 128 осіб, включаючи кандидата на виборах 25 липня Сіраджа Райсані. Також під час нападу були поранені щонайменше 200 осіб. Відповідальність за нього взяло на себе терористичне угрупування ІДІЛ.

Читайте також: ІДІЛ заявила про загибель сина свого лідера - ЗМІ

Нагадаємо, що 13 липня на південному заході Пакистану в провінції Белуджистан в результаті вибуху на передвиборному мітингу загинуло 70 осіб. Вибухівку в натовпі підірвав смертник. Місцеві ЗМІ зазначають, що головною метою нападу міг бути один з кандидатів на майбутніх виборах в парламент, представник Національної партії Авамі Сіраж Райзані. Його госпіталізували в критичному стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-