У центрі Москви таксист в'їхав у натовп, серед постраждалих - українець

У центрі Москви таксист в'їхав у натовп, серед постраждалих - українець

Оновлено
Укрінформ
У суботу ввечері водій таксі в'їхав у натовп пішоходів на тротуарі біля Гостиного двору в центрі Москви. Травмовані вісім осіб, включаючи трьох іноземців.

Про це повідомляє ТАСС.

"Попередня причина ДТП - не впорався з керуванням. Водій затриманий, доставлений у територіальний відділ поліції. Проводиться перевірка", - повідомили в ГУ МВС.

У прес-службі столичного департаменту охорони здоров'я повідомили про вісьмох постраждалих. "На поточний момент постраждали вісім людей, сім із них у задовільному стані, одна жінка в стані середнього ступеня тяжкості", - сказав співрозмовник агентства.

Читайте також: Консула РФ у Києві впіймали п'яним за кермом

Як повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела в екстрених службах Москви, серед постраждалих двоє громадян Мексики, двоє - Азербайджану, двоє росіян і один українець.

У посольстві Мексики підтвердили, що в інциденті постраждали дві громадянки цієї країни.

За даними Центру організації дорожнього руху, таксист, який наїхав на пішоходів, є громадянином Киргизії.

Водій стверджує, що наїзд на пішоходів був ненавмисним. За словами чоловіка, він працював всю ніч, і тому заснув, а з місця ДТП він спробував втекти, оскільки злякався. За словами водія, він хотів пропустити на дорозі іншу людину і переплутав педалі, натиснувши газ замість гальма. За його словами, водійське посвідчення він має з 2013 року і в Москві працює близько місяця.

За даними правоохоронців, винуватець ДТП був тверезим.

Фото: НТВ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-