У п'ятницю суд оголосить Манафорту нові звинувачення

У п'ятницю суд оголосить Манафорту нові звинувачення

Укрінформ
Окружний суд Вашингтона призначив на п'ятницю, 15 червня, засідання у справі Пола Манафорта, під час якого будуть оголошені офіційні звинувачення проти нього щодо тиску на свідків.

Про це повідомило в понеділок американське видання The Washington Examiner з посиланням на рішення судді окружного суду Округу Колумбія Емі Берман Джексон. 

"Колишньому керівнику президентської кампанії Трампа Полу Манафорту зачитають у п'ятницю нові звинувачення про маніпуляції зі свідками, висунуті проти нього спеціальним прокурором Робертом Мюллером", - йдеться в повідомленні.

При цьому уточнюється, що засідання, на яке Пол Манафорт був викликаний повісткою, призначено на 10 годину ранку. 

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Офіс спецпрокурора США Роберта Мюллера, який розслідує втручання Росії в президентські вибори в США, висунув нові обвинувачення проти Пола Манафорта, а також його помічника Костянтина Килимника. Мюллер звинуватив їх у перешкоджанні правосуддю, а також у змові з метою перешкоджання правосуддю. За свідченнями прокурорів, Манафорт і Килимник намагалися завадити появі нових свідчень з боку двох свідків, які проходять по справі.

Читайте також: Спецпрокурор Мюллер висунув нові обвинувачення у "російській справі"

При цьому, в документах слідства було вказано, що Килимник пов'язаний з російською розвідкою, а екс-керівник президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт та його оточення знали про це.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-