Під удар в Сирії потрапила дитяча лікарня, загинули троє неповнолітніх

Під удар в Сирії потрапила дитяча лікарня, загинули троє неповнолітніх

Укрінформ
Жертвами чергового авіаудару в Сирії стало 17 осіб. Під приціл удару по  Ідлібу потрапив будинок дитячої лікарні міста Тефтеназ - загинуло троє дітей.

Про це повідомляє агентство "Анадолу".

"Жертвами чергового авіаудару по зоні деескалації в провінції Ідліб на північному заході Сирії стали 17 мирних жителів", - йдеться в повідомленні.

Кореспонденти "Анадолу" в Ідлібі повідомили, що авіація режиму Башара Асада в неділю пополудні завдала ударів по населених пунктах Біннеш, Тефтеназ і Аріха. Ударів також зазнали селища Рам Хамдан і Бені Із.

Представники сил цивільної оборони Ідліба (Білі каски) підтвердили факт удару по будинку дитячої лікарні в Тефтеназі, загинуло п'ятеро осіб, у тому числі троє дітей. У цілому в Тефтеназі десятого червня було вбито 13 осіб. В Аріху загинуло двоє сирійців, у Біннеші і Рам Хамдані по одному.

Поранених доставлено в найближчі госпіталі.

Розбір завалів триває.

Читайте також: Асад готує новий масштабний наступ на півдні Сирії - ЗМІ

У ніч на четвер авіаударів зазнало селище Зердене в Ідлібі, загинуло 42 сирійця.

Війна в Сирії почалася у березні 2011 року, коли мирні демонстрації протесту переросли в збройний конфлікт після того, як військові відкрили вогонь по демонстрантах. За даними ООН, у ході конфлікту загинуло більш як 400 тисяч осіб, понад 10 мільйонів були змушені залишити свої домівки. 4,8 мільйона осіб знайшли притулок за межами країни.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-