Суд США не дозволив оскаржити обшук у будинку Манафорта

Суд США не дозволив оскаржити обшук у будинку Манафорта

Укрінформ
Окружний суддя Вашингтона відхилила клопотання адвокатів Манафорта щодо ознайомлення з секретними документами, щоб оскаржити рішення про обшук в його будинку та визнати ряд доказів і звинувачень проти нього недійсними.

Про це повідомило в середу американське інформагентство Bloomberg.

"Суддя постановила, що команда захисту Пола Манафорта не зможе ознайомитися з повними текстами свідчень, які стали основою для ордерів для обшуку його (Манафорта – ред.) резиденції в Александрії", - зазначається в повідомленні.

Як уточнює видання, окружний суддя в Вашингтоні Емі Джексон відхилила клопотання адвокатів Манафорта про перевірку документів, які могли би допомогти їм оскаржити правові підстави ордера на обшук. "Це рішення (судді – ред.) дозволило спеціальному прокурору Роберту Мюллеру зберегти в таємниці імена конфіденційних джерел", - уточнюється в публікації.

За словами судді Джексон, "у формулюваннях немає нічого, що стосується будь-яких звинувачень, які очікують розгляду в справі проти Манафорта, або що можуть стати причиною заперечень будь-якого ордеру, вписаного на підставі свідчень".

Читайте також: Луценко: Розслідування щодо Манафорта ніхто не блокував

Як повідомлялося, офіс спецпрокурора Мюллера виніс звинувачення екс-раднику президента Януковича та голові президентської кампанії Дональда Трампа Полу Манафорту у відмиванні мільйонів доларів та діям у якості незареєстрованого іноземного агента. Він не визнав себе винним. Судовий розгляд по його справі призначений на 17 вересня. Крім того, Пол Манафорт також є учасником судових справ в Александрії (штат Вірджинія), пов'язаними з податками.

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-