У Флориді оголошено надзвичайний стан через ураган

У Флориді оголошено надзвичайний стан через ураган "Альберто"

Укрінформ
Губернатор штату Флорида (південна частина США) Рік Скотт оголосив надзвичайний стан у всіх 67 округах у зв'язку з наступом субтропічного шторму Альберто.

Про це йдеться в заяві, поширеній у суботу офісом губернатора штату, передає власний кореспондент Укрінформу.

"В той час, як ми продовжуємо спостерігати за пересуванням на північ, в бік Флориди, субтропічного шторму Альберто, дуже важливо, щоби всі округи штату привели в готовність доступні ресурси для гарантування безпеки жителів, а також підготувалися до злив і потужних повеней, який принесе цей шторм", - заявив губернатор Скотт.

Читайте також: В Індії від шторму загинули 40 осіб

Він підкреслив, що оголосив надзвичайний стан у всіх 67 округах Флориди, "щоб переконатися, що влада штату та на місцях може координувати свої дії з федеральними установами, щоб отримати необхідні ресурси".

Губернатор також зауважив, що підняв до другого рівня ступінь готовності Центру з надзвичайних операцій штату та продовжує взаємодіяти з усіма представниками влади як на федеральному рівні, так і на місцях.

На сайті Національного центру ураганів США розміщена карта субтропічного шторму Альберта, з якої видно, що стихія насувається з боку Мексиканської затоки і вже охопила північно-західну частину Флориди.

Фото: nhc.noaa.gov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-