Трамп як і раніше готовий зустрітися з Путіним – Білий дім

Трамп як і раніше готовий зустрітися з Путіним – Білий дім

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп зберігає готовність провести особисту зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, однак на сьогодні ці плани не визначені.

Про це заявила в четвер у Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Поки що нічого не визначено", - зауважила офіційний представник адміністрації президента США у відповідь на запитання журналістів.

Водночас, Сандрес нагадала, що наступний "великий саміт", в якому візьме участь глава Білого дому, "навряд чи відбудеться до зустрічі президента Трампа з Кім Чен Ином". Вона також підкреслила, що глава Білого дому "відкритий для зустрічі" з російським президентом.

Читайте також: Трамп питав поради у Меркель щодо Путіна - CNN

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня Дональд Трамп мав телефонну розмову з Володимиром Путіним, під час якої привітав його з перемогою на президентських виборах. Сторони також обговорили можливість проведення наступної зустрічі, щоправда конкретних ініціатив щодо дати та місця проведення не висловлювалося.

Після цього, 6 квітня Сполучені Штати запровадили потужний пакет санкцій проти Росії, який в Москві охарактеризували як погіршення американсько-російського діалогу, який і так перебуває на одному з найнижчих рівнів. 

Фото: kremlin.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-