Маккейн розкритикував Трампа у своїй останній книзі

Маккейн розкритикував Трампа у своїй останній книзі

Укрінформ
Впливовий американський сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував підходи президента США Дональда Трампа до формування політики, вважаючи, що той більше дбає про імідж "жорсткого" лідера, ніж про американські цінності. 

Про це сенатор написав у своїй книзі "Невгамовна хвиля: Гарні часи, просто причини, великі битви та інші міркування", повідомляє Укрінформ.

"Він (президент Трамп – ред.) відмовляється відрізняти дії нашого уряду від злочинів деспотичних режимів", - зауважив Маккейн.

За словами сенатора, новий, жорсткий стиль президентства чомусь має сприйматися в суспільстві краще, ніж решта людських цінностей. "Поява жорсткості або трансляція жорсткості в режимі реаліті-шоу, здається, має більше значення, ніж будь-яка з наших інших цінностей", - зауважив Маккейн.

81-річний сенатор, який бореться з онкологічним захворюванням, зауважив, що не балотуватиметься на новий термін і тому може висловлювати свої думки більш вільно, ніж інші законодавці чи політики, які залежать від політичних рейтингів.

"Я більш вільний, ніж колеги, які знову постануть перед виборцями. Я можу говорити все, що думаю, без особливих побоювань за наслідки. І я можу голосувати так, як підказує мені моє сумління, без хвилювань", - зауважив політик.

Читайте також: Маккейн заявив, що більше не буде брати участь у виборах

Утім, підкреслив сенатор, це не означає, що він може ігнорувати побажання своїх виборців. "Я також не хочу зашкодити майбутньому моєї партії. Але я дійсно відчуваю відповідальність за те, щоб американці мали найкращі рішення з мого боку", - написав Маккейн.

Сенатор також висловив жаль з приводу "меншої чемності та співпраці" у Конгресі, а також "посилення обструкціонізму". Водночас, він зауважив, що і у Конгресі, і в адміністрації все ж залишаються люди, які прагнуть знайти конструктивні рішення.

Фото: flickr.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-