Стрілянина в YouTube: директор Google пообіцяв допомогти постраждалим

Стрілянина в YouTube: директор Google пообіцяв допомогти постраждалим

Документ
Укрінформ
Директор корпорації Google Сундар Пічаї після інциденту зі стріляниною в компанії YouTube адресував своїм працівникам офіційного листа, у якому повідомив, що ситуація взята під контроль.

Текст листа розмістив у мережі Twitter відділ комунікацій компанії Google.

"Найкраща новина, яку ми маємо зараз, це те, що ситуація локалізована. Ми дуже активно спостерігаємо (за розвитком подій – ред.) та співпрацюємо з місцевою владою й лікарнями", - зауважив керівник Google.

Він офіційно підтвердив, що четверо людей отримали поранення.

"Ми робимо все можливе, щоб підтримати їх та їхні родини в цю хвилину", - підкреслив Пічаї.

Читайте також: У штаб-квартирі YouTube сталася стрілянина: є поранені

Він подякував команді безпеки за швидке реагування на інцидент та захист персоналу, а також всім, хто відгукнувся та підтримав людей, які постраждали.

"Я знаю, що багато хто з вас перебуває в шоці. Впродовж наступних днів ми продовжимо надавати підтримку кожному в нашій родині Google, щоб допомогти їм зцілитися після цієї неймовірної трагедії", - зауважив глава корпорації.

Читайте також: Стрілянина біля штаб-квартири YouTube забрала життя людини

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в штаб-квартирі компанії YouTube у американському штаті Каліфорнія сталася стрілянина. Її вчинила жінка-нападник, яка потім застрелила сама себе. Близько 1,7 тис. співробітників компанії були евакуйовані. Відомо, що стрілянина сталась у відкритому кафетерії біля будівлі штаб-квартири YouTube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-