Трамп отримав звістку з Пекіна: Кім Чен Ин чекає на зустріч

Трамп отримав звістку з Пекіна: Кім Чен Ин чекає на зустріч

Укрінформ
Голова КНР Сі Цзіньпінь особисто поінформував президента США Дональда Трампа про позитивні результати зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином у Пекіні та передав очікування Кіма щодо зустрічі з главою Білого дому.

Про це американський лідер написав у середу в Twitter.

"Минулої ночі отримав повідомлення від глави Китаю Сі Цзіньпіня, що його зустріч з Кім Чен Ином пройшла дуже добре, і що Кім чекає зустріч зі мною. Тим часом, і на жаль, максимальні санкції й тиск мають будь-що зберігатися!" - зауважив президент США.

Як повідомлялося раніше, північнокорейський лідер Кім Чен Ин здійснив візит до Пекіна для зустрічі з вищим керівництвом країни. Це була його перша офіційна поїздка за кордон після приходу до влади. Під час візиту він висловив готовність до ядерного роззброєння Корейського півострова.

Читайте також: NYT: ядерний реактор може стати проблемою на переговорах Трампа з Кім Чен Ином

У цьому зв'язку президент США Дональд висловив переконання, що миру і денуклеаризації Північної Кореї можна досягти за правління Кім Чен Ина у КНДР.

Раніше в цьому році президент США Дональд Трамп заявив про намір провести особисту зустріч із північнокорейсьим лідером.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-