Трамп виправдався за дзвінок Путіну та заявив, що хоче

Трамп виправдався за дзвінок Путіну та заявив, що хоче "порозумітися" з Росією

Укрінформ
Нинішній президент США Дональд Трамп пояснив свої привітання Володимиру Путіну у зв'язку з його переобранням на наступний термін тим, що Обама робив колись так само.

При цьому, Трамп висловив бажання "порозумітися" з Росією, щоб вирішити проблеми, які Москва сама же і створила, передає Укрінформ.

"Я зателефонував президенту Росії Путіну, щоб привітати його з перемогою на виборах (колись Обама йому також дзвонив). ЗМІ "фейкових новин" збожеволіли, оскільки хотіли, щоб я дав йому (Путіну – ред.) прочухана. Вони помиляються! Владнати з Росією (та іншими) – це гарна, а не погана річ", - наголосив глава Білого дому в першому повідомленні.

Читайте також: Трамп телефоном поговорив з Путіним - ЗМІ

У наступному дописі нинішній президент США висловив думку, що Росія допоможе йому впоратися з загостреннями, зокрема, в Україні і Сирії, а також з гонкою озброєнь, що сама і розв'язала.

"Вони можуть допомогти вирішити проблемні питання з Північною Кореєю, Сирією, Україною, ІДІЛ, Іраном та навіть гонкою озброєнь, яка насувається. Буш намагався владнати (з Росією – ред.), але йому не вистачило розуму. Обама і Клінтон пробували, але ім не вистачило енергії чи взаєморозуміння (згадайте "ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ"). МИР ЧЕРЕЗ СИЛУ!", - наголосив Трамп.

Читайте також: Не вітай Путіна: Трамп шукає, хто злив рекомендації радників - CNN

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 20 березня, Дональд Трамп попри рекомендації своїх радників з питань нацбезпеки утриматися від привітань Путіну, все ж зателефонував йому. Він також проігнорував поради своїх помічників засудити дії РФ в Сполученому Королівстві, де була застосована потужна хімічна зброя російського виробництва на британській території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-