Маккейн розкритикував Трампа через привітання Путіна з переобранням

Маккейн розкритикував Трампа через привітання Путіна з переобранням

Укрінформ
Сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував президента США Дональда Трампа через привітання Володимира Путіна з переобранням на новий президентський термін.

Про це пише "Радіо Свобода".

«Американський президент не веде за собою Вільний Світ, вітаючи диктаторів з їхніми перемогами на фальшивих виборах. Вчинивши так щодо Володимира Путіна, президент Трамп образив кожного російського громадянина, позбавленого права голосувати в умовах вільних і справедливих виборів», – написав Маккейн у своєму twitter.

Читайте також: Маккейн назвав "вибори Путіна" шахрайством

Раніше президент США Дональд Трамп привітав свого російського колегу Володимира Путіна з переобранням на новий президентський термін.

Читайте також: Трамп телефоном поговорив з Путіним - ЗМІ

За попередніми даними, Путін перемагає на виборах президента Росії, що відбулися 18 березня, з результатом у 76,7% голосів.

Нагадаємо: це вже четвертий термін президентства Путіна. Він фактично керує Росією з 31 грудня 1999-го року, коли подав у відставку попередній президент Борис Єльцин. У 2008-2012 роках президентом був обраний Дмитро Медведєв. Сам Путін не балотувався на виборах через законодавчі обмеження. У цей період він обіймав посаду прем’єр-міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-