Білий дім оприлюднив свою версію розмови Трампа з Путіним

Білий дім оприлюднив свою версію розмови Трампа з Путіним

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп привітав російського лідера з перемогою на виборах в РФ, які відбулися в неділю, обговорив Північну Корею, а також двосторонні зусилля з досягнення "стратегічної стабільності".

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, оприлюдненому за результатами розмови обох лідерів у вівторок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Дональд Трамп говорив сьогодні з президентом Росії Володимиром Путіним. Обидва лідери обговорили стан двосторонніх відносин та вирішили продовжити діалог щодо взаємних пріоритетів та викликів національній безпеці", - зазначається у документі, оприлюдненому на офіційному сайті Білого дому.

Читайте також: АР: Трамп хоче зустрітися з Путіним - обговорити Україну й "гонку озброєнь"

При цьому зазначається, що Трамп "привітав президента Путіна з переобранням 18 березня" та наголосив на важливості денуклеаризації Корейського півострова. "Двоє лідерів підтвердили необхідність того, щоб Сполучені Штати та Росія продовжували спільні зусилля в контексті стратегічної стабільності", - зауважується в документі.

Раніше повідомлялося, що Трамп і Путін обговорили також ситуацію в Україні і Сирії. При цьому, за повідомленнями ЗМІ, Трамп назвав розмову "дуже хорошою" та висловив бажання зустрітися з Путіним у ближчій перспективі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-