Озброєний нападник захопив трьох заручників у каліфорнійському Центрі ветеранів

Озброєний нападник захопив трьох заручників у каліфорнійському Центрі ветеранів

Укрінформ
За попередніми даними, троє людей опинилися у заручниках озброєного нападника, який відкрив стрілянину в Центрі ветеранів у містечку Юнтвіл, штат Каліфорнія, США.

Інцидент стався в першій половині дня п'ятниці (за місцевим часом), передає власний кореспондент Укрінформу.

"Правоохоронні органи виїхали до Центру ветеранів у Юнтвіллі після повідомлення про стрілянину поблизу головного корпусу їдальні. Центр заблокований, усі його мешканці та персонал переміщені до безпечного місця", - повідомив про інцидент речник Міністерства у справах ветеранів Джошуа Кісер.

Читайте також: Затриманий у Відні афганець зізнався, що напав з ножем на чотирьох людей

Як стало відомо, стрілянина розпочалася близько 10.30 п'ятниці. Поліція на кілька годин оточила все містечко, у якому мешкають близько 840 ветеранів. За попередньою інформацією, нападник, який відкрив вогонь, узяв у заручники трьох людей, однак офіційного підтвердження та деталей інциденту поки що не обнародувано.

Офіс місцевого шерифа радить людям уникати цього району. Люди розміщують у соціальних мережах зображення, на яких видно скупчення озброєних правоохоронців, поліцейські машини, карети швидкої допомоги, а також спецтехніку штурмових підрозділів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-