Білий дім заблокували за тривогою через постріл біля паркану

Білий дім заблокували за тривогою через постріл біля паркану

Укрінформ
Весь комплекс Білого дому був заблокований за тривогою в суботу через стрілянину в районі Північної галявини, під час якої, за попередніми повідомленнями, людина поцілила сама в себе.

Про це повідомила на своїй офіційній твітер-сторінці Секретна служба США, яка відповідає за охорону перших осіб держави, передає Укрінформ.

"ТЕРМІНОВО: Персонал Секретної служби реагує на інцидент, пов'язаний із особою, яка, за повідомленнями, отримала поранення від пострілу в себе біля паркану в районі Північної галявини Білого дому", - зазначається в повідомленні.

У наступних твітер-дописах уточнюється, що жертвою був чоловік, і медичний персонал реагує на інцидент. Крім нього більше ніхто не постраждав. Рух пішоходів і транспорту був перекритий в момент стрілянини.

Читайте також: В університеті США сталася стрілянина, двоє загиблих

Відомо також, що президент США Дональд Трамп зараз перебуває у Вест-Палм-Біч, штат Флорида.

Це вже другий випадок за тиждень, коли доступ до Білого дому перекривається за протоколом зовнішньої безпеки. Кілька днів тому стався інцидент, пов'язаний з автівкою, яка протаранила загороджувальний бар'єр до комплексу Білого дому, після чого був затриманий 35-річний водій. Тоді президент Трамп перебував всередині будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-