Трамп хоче звільнити Іванку та її чоловіка з адміністрації Білого дому - NYT

Трамп хоче звільнити Іванку та її чоловіка з адміністрації Білого дому - NYT

Укрінформ
Через постійні політичні скандали президент США Дональл Трамп звернувся до глави апарату Білого дому Джонка Келлі, щоб той посприяв звільненню Іванки Трамп і її чоловіка Джареда Кушнера з посад радників у Білому домі.

Про це повідомило впливове американське видання The New York Times.

"Деякі помічники (Трампа – ред.) розчаровані, що пан Кушнер і його дружина, дочка президента, Іванка Трамп, залишилися в Білому домі попри те, що президент Трамп час від часу каже, що вони взагалі не мали потрапити в Білий дім і повинні піти. Водночас, за словами помічників, Трамп сказав цій парі, що вони мають продовжувати виконувати свої функції, але водночас у приватному порядку попросив пана Келлі (керівника апарату Білого дому – ред.) про допомогу в їхньому звільненні", - йдеться в публікації.

Як зазначає видання, президент незадоволений останнім розвитком скандалів навколо Кушнера щодо неможливості видачі йому постійного допуску до секретної інформації через перевірки ФБР. Це значно обмежує його вплив у Білому домі, оскільки він не має доступу до більшості справ, що розглядає апарат президента.

Читайте також: Зятю Трампа закрили доступ до секретних даних Білого дому

Як повідомляв Укрінформ, Іванка Трамп, яка служить радником президента в Білому домі, також є фігурантом перевірки контррозвідувального підрозділу ФБР на предмет міжнародних бізнес-операцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-