Найближча помічниця Трампа зізналася, що брехала йому

Найближча помічниця Трампа зізналася, що брехала йому

Укрінформ
Одна з наближених помічниць нинішнього президента США Дональда Трампа Гоуп Гікс зізналася на закритих слуханнях у Палаті представників, що іноді брехала йому в несуттєвих питаннях.

Про це повідомляє у середу CNN із посиланням на власні джерела.

"Під час закритих слухань, які розтягнулися майже на дев'ять годин у вівторок, директор з питань комунікацій Білого дому Гоуп Гікс під тиском ... визнала, що їй доводилося говорити (президентові Трампу - ред.) те, що називається брехнею на благо", - зауважив телеканал.

Гікс зізналася, що вводила в оману Трампа у несуттєвих питаннях. При цьому уточнюється, що Гікс погодилась відповідати на запитання не про період свого перебування в Білому домі, а про час президентської кампанії Трампа та частково – перехідний період (після виборів у жовтні 2016 року до дня інавгурації 20 січня 2017 року).

Читайте також: Конгрес викликав на слухання найбільш наближеного помічника Трампа

Гоуп Гікс, яка була безпосереднім помічником Дональда Трампа достатньо тривалий час до виборів, виступила у вівторок на закритих слуханнях у Комітеті з питань розвідки Палати представників в межах розслідування Конгресу щодо втручання Росії в американські вибори. Раніше повідомлялося, що конгресмени мали намір опитати Гікс про контакти команди Трампа з росіянами як до виборів, так і після. Спочатку планувалося провести слухання в Палаті представників у січні, але вони були перенесені, а команда юристів у цей час провела роботу щодо обмеження кола запитань у межах розслідування до помічниці президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-