Суд відпустив Манафорта з-під домашнього арешту на похорон

Суд відпустив Манафорта з-під домашнього арешту на похорон

Укрінформ
У США окружний суддя дозволив колишньому главі передвиборного штабу США Дональда Трампа Полу Манафорту залишити свій будинок, де він перебуває під домашнім арештом, щоб відвідати похорон тестя в Нью-Йорку.

Про це повідомляє The Hill.

Манафорт має повернутися під домашній арешт у свій будинок в Олександрії (штат Вірджинія) 27 лютого.

У заяві у федеральному суді у Вашингтоні Манафорт сказав, що його тесть помер у суботу, 24 лютого, і що він хотів би поїхати зі свого будинку в штаті Вірджинія у Лонг-Айленд, Нью-Йорк, для участі в похороні.

Читайте також: Манафорт міг платити за лобіювання Януковича екс-канцлеру Австрії - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні минулого року Полу Манафорту і його партнеру Річарду Гейтсу були висунуті офіційні звинувачення офісом спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує можливу змову кампанії Трампа з Росією. Зокрема, обидва фігуранти підозрюються у змові проти Сполучених Штатів, змові з метою відмивання грошей, ігноруванні закону про реєстрацію іноземних агентів, помилкових твердженнях в рамках FARA (закон про реєстрацію іноземних агентів).

Крім того, їм були пред'явлені звинувачення за сімома іншими пунктами щодо неподання декларацій про фінансові рахунки в іноземних банках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-