Через торнадо у Штатах загинули щонайменше четверо людей

Через торнадо у Штатах загинули щонайменше четверо людей

Фото
Укрінформ
Щонайменше чотири людини загинуло від трьох руйнівних торнадо, що обрушилися на південно-східну частину Сполучених Штатів, велика частина інфраструктури постраждала від сильного вітру та повеней.

Про це йдеться в повідомленні центрального американського телеканалу ABC News

 "Три торнадо обрушилися вночі на південні штати, крім того повені та інші складні погодні умови спричинили хаос в регіоні, що призвело як мінімум до чотирьох летальних випадків", - зазначає телеканал.

Потужний вітер був зареєстрований у штатах Кентуккі, Теннессі і Арканзас. Три випадки загибелі людей зафіксовані у штаті Кентуккі, четверта смерть – у штаті Арканзас.

Як уточнюється в повідомленні, одна особа загинула прямо в будинку, що був зруйнований потужним вітром. У інших двох випадках люди не змогли вибратися з машин, які змило потоками води. Четвертий інцидент стався через те, що вітер перевернув причеп, який придавив чоловіка. При цьому повідомляється, що швидкість вітру в окремих місцях перевищувала 110 км/год.

Крім того, у штаті Міссурі стихія нанесла значні пошкодження місцевій інфраструктурі. У штаті Кентуккі руйнування будинків змусило близько чотирьох десятків мешканців переселитися в притулок або до готелів.

Очікується, що ближчими днями в регіоні вируватимуть дощі й повені. Причому синоптики прогнозують наступного тижня погіршення погоди в цьому регіоні США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-