Трамп заперечує ще одне звинувачення у сексуальних домаганнях

Трамп заперечує ще одне звинувачення у сексуальних домаганнях

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп категорично заперечив ще одне звинувачення жінки у сексуальних домаганнях до неї 12 років тому, про що повідомила у вівторок газета The Washington Post.

Свою відповідь Дональд Трамп розмістив у двох дописах на своїй офіційній сторінці у Twitter.

"Жінка, з якою я не знайомий і, наскільки мені відомо, ніколи не зустрічалися, на першій сторінці фейкових новин The Washington Post стверджує, що я її цілував (протягом двох хвилин) у лобі-зоні Trump Tower 12 років тому. Цього ніколи не було! Хто це робить у громадському місці, повному охорони та працюючими камерами", - написав глава Білого дому.

Він також розмістив ще один допис, звинувативши жінок, які публічно скаржилися на нього, що вони роблять це за гроші.

Читайте також: Трамп каже, що не знає жінок, які звинувачують його у домаганнях

"Чому (газета) The Washington Post не розповідає історію про те, що ці жінки беруть гроші для того, щоб вигадати новини про мене? Одна з них мала кредит на купівлю будинку. Лише (телеканал) Fox News повідомляє про це... й не вписується у розповіді мейнстрім медіа", - зауважив Трамп.

Йдеться про 35-річну Рейчел Крукс, про яку The Washigton Post написав у вівторок у своїй друкованій версії. Жінка стверджує, що працювала в одному із офісів у Trump Tower, і коли в січні 2006 року у фойє будівлі підійшла до Трампа, щоб познайомитися, він поліз до неї з поцілунками. Таким чином, Крукс стала однією з 14 жінок, які звинуватили Дональда Трампа у неприйнятній поведінці сексуального характеру. Сам президент Трамп спростовує свою причетність до кожного з випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-