Аварія на залізниці в США: пожежа в поїзді, двоє постраждалих

Аварія на залізниці в США: пожежа в поїзді, двоє постраждалих

Фото
Укрінформ
Щонайменше двоє людей отримали поранення внаслідок залізничної аварії, що сталася в четвер у штаті Нью-Йорк, коли потяг, що перевозив автомобілі, зійшов з рейок та спалахнув.

Про це йдеться в повідомленні американського місцевого видання The Buffalo News.

"Два члени екіпажу отримали поранення, коли вантажний поїзд Norfolk Southern, який перевозив автомобілі, зійшов з рейок та зайнявся у четвер",- йдеться в повідомленні.

Аварія сталася на залізниці в сільській місцевості неподалік від старшої школи повідомили служби надзвичайних ситуацій в окрузі Вайомінг.

Постраждалими виявилися штатний провідник та інженер потягу. Обидва були доставлені до лікарні в Баффало. Детально про стан здоров'я чоловіків та характер поранень не повідомляється.

Залізнична аварія сталася на початку п'ятої вечора за місцевим часом. До складу поїзда входили два локомотиви та десять вагонів, завантажених автомобілями.

Внаслідок інциденту, в одному з двигунів локомотиву спалахнула пожежа. Це підтвердили фото, зроблені очевидцями, на яких було видно стовпи чорного диму.

На гасіння пожежі оперативно прибули кілька бригад, для чого довелося перекрити рух на місцевих автомагістралях. Причина катастрофи поки не оприлюднена офіційно, втім підкреслюється, що на цій ділянці встановлено обмеження швидкості до 35 миль/год (56 км/год). Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-