Адвокат Вайнштейна не виключає позову проти Уми Турман

Адвокат Вайнштейна не виключає позову проти Уми Турман

Укрінформ
Адвокати Гарві Вайнштейна ретельно вивчать заяву актриси Уми Турман про домагання з боку продюсера, і не виключено, що проти кінозірки буде подано судовий позов.

Про це заявив адвокат Бенджамін Браман, повідомляє "112 Україна" з посиланням на Hollywood Reporter.

"Пан Вайнштейн визнає, що вчинив некрасиво щодо міс Турман 25 років тому, про що пошкодував і відразу вибачився", - сказав Браман.

Він також заявив, що до реальних подій актриса додала і "помилкові звинувачення".

Раніше голлівудська акторка Ума Турман заявила в інтерв'ю New York Times, що стала жертвою сексуальних домагань з боку Гарві Вайнштейна.

Зокрема, вона стверджує, що продюсер запросив її у свій номер у лондонському готелі Savoy у 1990-ті роки, де штовхнув на ліжко та "намагався роздягнути". Проте їй вдалося вирватися.

Читайте також: Британська кіноакадемія вигнала Гарві Вайнштейна

Наступного дня, за словами акторки, вона отримала букет квітів. Асистенти Вайнштейна й надалі телефонували їй з пропозиціями щодо нових проектів.

Події, про які розповіла Турман, стосуються часу успіху фільму "Кримінальне чтиво", який зняв Квентін Тарантіно, а Вайнштейн спродюсував.

Як відомо, голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн був звільнений з усіх компаній, в яких працював і з якими мав співпрацю, після публікації на початку жовтня великого розслідування про те, як він протягом 30 років домагався до актрис і пропонував їм секс в обмін на просування в кар'єрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-