В американській школі знову стріляли: п'ятеро поранених від 11 до 30 років

В американській школі знову стріляли: п'ятеро поранених від 11 до 30 років

Укрінформ
П'ятеро людей отримали поранення внаслідок стрілянини в середній школі Лос-Анджелеса, яку відкрила у четвер 12-річна дівчина.

Про це повідомили представники місцевої влади, передає інформагентство Reuters.

"12-річна дівчина опинилася за гратами в четвер після стрілянини в класі середньої школи Лос-Анджелеса, під час якої постраждали п'ятеро людей, в тому числі 15-річний хлопець, який отримав поранення в голову, але, як очікується, буде жити", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У київському ресторані після сварки вбили військового

Наразі поки залишаються невідомими багато деталей інциденту, в тому числі причини та мотиви його виникнення. Представники місцевої влади поінформували лише про тяжкість поранень, які отримали постраждалі.

Зокрема, відомо, що хлопець, який отримав поранення голови, перебуває у критичному, але стабільному стані. Крім того, 15-річна дівчина отримала кулю в зап'ястя, стан якої лікарі також характеризують як стабільний. Обидві названі жертви є учнями цієї школі.

Читайте також: Стрілянина на автомийці в США: п'ятеро загиблих

Ще троє людей отримали поранення осколками, повідомили в місцевому управлінні пожежно-рятувальної служби. Їхній вік становив від 11 до 30 років.

Водночас, досі невідомо, чи навчалася 12-річна нападниця у цьому навчальному закладі.

Читайте також: Біля метро "Берестейська" у Києві застрелили чоловіка

Стрілянина в Лос-Анджелесі стала одним із останніх епізодів насильства зі зброєю, що мало місце протягом останніх кількох тижнів. Наприкінці січня в штаті Кентукі 15-річний хлопець убив у школі щонайменше двох старшокласників, поранивши 17 інших людей. Кількома днями раніше в одній зі шкіл штату Техас 16-річний хлопець поранив з пістолета 15-річну дівчину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-