Теракт у Кабулі: загинули 6 цивільних, 4 нападники вбиті

Теракт у Кабулі: загинули 6 цивільних, 4 нападники вбиті

Укрінформ
У столиці Афганістану Кабулі в готелі Intercontinental, на який напередодні було скоєно напад, завершена антитерористична операція, що тривала майже 12 годин.

Про це повідомляє DW.

За даними міністерства внутрішніх справ країни, внаслідок нападу загинули шестеро цивільних, в тому числі одна іноземка. Поранення отримали семеро людей, серед яких щонайменше троє військових.

Під час операції було вбито четверо нападників. "Представники сил безпеки ходять з номера в номер, аби переконатися, що в будівлі не залишилося жодного нападника", - повідомив представник міністерства внутрішніх справ країни Наджиб Даніш.

Читайте також: Бойовики напали на готель Intercontinental в Кабулі

За словами Даніша, з готелю в безпечне місце всього були виведені 153 людини, з яких 41 іноземний громадянин. Серед врятованих - вісім жінок. 126 людей були врятовані ще вночі, а решта - зранку. Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за напад.

Напад на готель було скоєно 20 січня приблизно о 21:30 за місцевим часом. Нападники відкрили вогонь по відвідувачах та підпалили готель. За одними даними, в готелі відбувалася ІТ-конференція, у якій брали участь близько ста осіб, у тому числі представники уряду країни. За іншими, у готель проходило два весілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-