Трамп заявив про готовність приймати мігрантів

Трамп заявив про готовність приймати мігрантів "звідусіль"

Укрінформ
Після скандалу із висловлюванням президента США Дональда Трампа про країни - "брудні діри", звідки в Америку масово їдуть мігранти, глава Білого дому заявив, що він готовий приймати їх звідусіль.

Про це він сказав у вівторок, під час спілкування перед пресою в Овальному кабінеті з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я хочу, щоб вони (мігранти – ред.) приїжджали звідусіль", - наголосив президент Трамп у відповідь на запитання, чи дійсно він хотів би бачити в США з таких країн як Норвегія.

Читайте також: Трамп не вважає расизмом слова про "брудні діри" в Африці

Як повідомляв Укрінформ, під час однієї з нарад минулого четверга в Білого домі американський президент дозволив собі образливе висловлювання по відношенню до країн, звідки, на його думку, до США прибуває значна частина мігрантів. Зокрема, глава Білого дому назвав їх "брудними дірами".

Читайте також: Представники країн Африки вимагають від Трампа вибачень

Його висловлювання спричинило критичну реакцію з боку багатьох країн, а також ООН. Крім того, серйозні обурення виникли також усередині політичного естеблішменту Вашингтона. Зокрема, конгресмен від Демократичної партії Ел Грін заявив, що планує знову поставити на голосування резолюцію про імпічмент нинішнього президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-