Медики не виявили у Трампа ментальних проблем, лише трохи зайвої ваги

Медики не виявили у Трампа ментальних проблем, лише трохи зайвої ваги

Укрінформ
Медична перевірка президента США Дональда Трампа не показала причин для занепокоєння щодо його розумових здібностей, підтвердивши "відмінне здоров'я" глави Білого дому для його віку.

Водночас, тести показали зайву вагу, з якою боротимуться дієтою та вправами, розповів у вівторок лікар Білого дому контр-адмірал Роні Джексон, передає власний кореспондент Укрінформу.

"У мене немає занепокоєнь щодо його когнітивних здібностей", - відповів доктор Джексон на запитання під час брифінгу в Білому домі.

Він сказав, що тестування проводилося за бажанням Президента, і результати були нормальними.

Читайте також: Трамп не вважає расизмом слова про "брудні діри" в Африці

Водночас, лікар зазначив, що президент Трамп страждає від високого рівня холестерину, і буде краще для його здоров'я, якщо він скине 10-15 фунтів (від 4,5 до близько 7 кг).

"Ми багато говорили про дієту й фізичні вправи. Він більше схиляється до дієти, ніж до занять, але ми будемо працювати по обох напрямах. Ми попрацюємо разом протягом наступного року, щоб мати гарний план", - зазначив Джексон.

Читайте також: ЗМІ vs Трамп : WSJ відповіло на звинувачення президента

Як повідомляв Укрінформ, 71-річний президент США Дональд Трамп у п'ятницю пройшов своє перше медичне обстеження як чинний глава Білого дому. Нинішня перевірка його стану здоров'я, яка періодично проводиться з усіма президентами США, співпала зі скандальним виходом книги "Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа". Після появи публікації багато хто в США став висловлювати сумніви щодо здоров'я чинного президента США. Натомість, сам Трамп неодноразово заявляв, що почувається дуже добре.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-