Серед загиблих в ДТП під Кишиневом був відомий молдавський футбольний тренер

Серед загиблих в ДТП під Кишиневом був відомий молдавський футбольний тренер

Укрінформ
Серед п'яти жертв ДТП, що сталася у понеділок під Кишиневом, був відомий в Молдові тренер і футбольний арбітр Іон Кліпа.

Цю інформацію підтвердив керівник прес-служби Генерального інспекторату поліції Молдови Влад Бурак, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

За попередніми даними слідства, Кліпа прямував у Нові Анени попутною автівкою. Він був в автомобілі Audi, з вини водія якого і відбулося ДТП.

Кліпа свого часу був гравцем футбольних клубів «Спікул» (місто Флорешти) і кишинівського «Динамо», потім продовжив кар'єру в якості тренера. У січні 2017 року він був удостоєний медалі Молдавської федерації футболу. 19 січня Йону Кліпа виповнилося б 65 років.

Читайте також: Під Кишиневом два легковики зіткнулися лоб в лоб, п'ятеро загиблих

Як повідомляв Укрінформ, 15 січня в результаті лобового зіткнення легкових автомобілів Audi і Dacia на трасі Кишинів-Нові Анени загинули п'ятеро людей, в тому числі дитина.

За попередніми даними національного Інспекторату патрулювання, аварія сталася з вини водія автомобіля марки Audi з придністровськими реєстраційними номерами, який порушив швидкісний режим і виїхав на смугу зустрічного руху. На момент зіткнення швидкість Audi становила 105 км/ч, в той час як на цій ділянці дороги допустима швидкість від 50 до 70 км/год.

Читайте також: На Вінниччині п'яний водій в'їхав у дерево: двоє загиблих, троє травмованих

Ще дві жінки, які перебували в автомобілі Audi, доставлені в Республіканську лікарню швидкої медичної допомоги з важкими травмами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-