У зіткненнях біля аеропорту в Тріполі загинули дев'ять осіб

У зіткненнях біля аеропорту в Тріполі загинули дев'ять осіб

Укрінформ
Унаслідок зіткнень у столиці Лівії Тріполі загинули щонайменше дев'ять чоловік та закрито єдиний діючий аеропорт.

Про це повідмоляє AP з посиланням на лівійських чиновників.

"Через важкі зіткнення серед конкуруючих груп у Тріполі щонайменше дев'ять чоловік загинуло і закрили єдиний діючий аеропорт столиці", - йдеться у повідомленні.

Речник Міністерства охорони здоров'я Лівії Омар Матуг заявив, що кількість загиблих в результаті сутичок в понеділок, як очікується, зросте.

Читайте також: Через сутички у столиці Лівії зупинили всі авіарейси

У свою чергу представник аеропорту Мітіга повідомив AP, що усі працівники були евакуйовані з аеропорту та було скасовано п'ять рейсів. Він також додав, що державні авіалінії отримали інформацію про те, що зіткнення завдали шкоди низці пасажирських літаків на території аеропорту, однак підтвердити ці дані не було можливості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у понеділок у столиці Лівії Тріполі в районі аеропорту Мітіга спалахнули сутички, що призвело до призупинення всіх авіарейсів.

Боротьба спалахнула між Спеціальною стримувальною силою (RADA), що діє як антикримінальний та антитерористичний підрозділ, а також контролює аеропорт Мітіга та велику в'язницю поруч із ним, та конкуруючою групою, дислокованою в районі Таджоро в Тріполі.

Як повідомляється, з центру столиці можна було чути звуки стрілянини зі зброї важкого калібру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-